Yatzy spilleautomat

yatzy6Yatzy er ikke bare et yndet familiespill myntet på koselige kvelder på hytta eller lengre reiser. Det populære terningspillet er også tilgjengelig på spilleautomater, tro det eller ei. Yatzy spilleautomaten har hele 25 gevinstlinjer fordelt på tilsammen 5 hjul, noe som gir fantastisk gode muligheter for gevinst underveis i spillet. Du kan spille med free spins uten inskudd på enkelte sider.

Williams har laget en nostalgisk automat

yatzy7Det er utviklerne hos anerkjente Williams Gaming som har utviklet konseptet til å passe perfekt i en spilleautomat. Grafikken er upåklagelig med fargerike og virkelighetstro symbolikk som henspeiler tankene til koselig familiesamvær og god stemning. Eller, kanskje du blir litt nostalgisk ved at gamle barndomsminner fra en svunnen tid kommer opp til overflaten igjen? Uansett så er det liten tvil om at dette er en soleklar suksess. De fargeglade symbolene består blant annet av både den gamle og den nye Yatzy-logoen samt forfriskninger, popkorn og pizza. Alt delikat presentert på en måte som får alle og enhver til å føle de sitter ved barndommens Yatzy-bord igjen.

Mye spennende å finne

Spilleautomaten har i tillegg mer å by på enn bare flott symbolikk og glade farger, selv om dette ikke er bare-bare i seg selv. Her er det mulig å oppnå både gratisspinn, høyere nivåer og en helt egen party-bonus. Om du skulle oppnå å få Yatzy i bonusspillet eller om du har klart å frigjøre multiplikatoren, da har du faktisk sjansen til å kunne gange gevinsten din opptil 32 ganger på det meste. Det er likevel verdt å merke seg at det ikke er noen form for progressiv bonus i spillet som det er muligheter for å vinne. Yatzy kan spilles på spilleautomater hos de fleste nettkasinoene, enten ved hjelp av såkalte gratisspinn eller ved å gjøre et innskudd.

Her er det egentlig opp til deg som spiller hva du ønsker å gjøre ut av spilletiden din. Yatzy – Det Morsomme Spillet Som Gjør Det Gøy Å Tenke.