Hvor kan man kjøpe Yatzy?

yatzy8Siden Yatzy år etter år stadig er like populært hos alle og enhver, da spesielt i Skandinavia, er det en enkel sak å finne frem til forhandlere og utsalgssteder av spillet. De aller fleste gaveforretninger, bokhandler og matvareforretninger har en eller flere former av Yatzy for salg. Man kan kjøpe alt ifra enkle og rimelige varianter til de mer eksklusive utgavene. De kan finnes i spillebokser som inneholder flere av de vanligste spillene, eller de kan oppdrives i eldre utgaver hos antikvariater og på nettet. Kanskje man finner dem på loppemarkeder, eller bensinstasjoner.

En populær gaveartikkel

yatzy9Spillene distribueres ofte som reklameartikler og gis bort for å øke bevisstheten rundt spesielle selskaper, foretak eller kanskje også enkeltpersoner og spesielle saker. Man kan enkelt bestille dem direkte fra forhandlere på nett og få dem levert rett i postkassen få dager senere. Tilgangen på spillet er alt annet enn mangelfull, og populariteten gjør at spillet er en lett omsettelig vare. Alltid etterspurt. I tillegg tar jo ikke selve spillet fryktelig stor plass, da det bare består av terninger og en poengblokk. Av den grunn er det også enklere for utsalgsstedene å oppbevare noen eksemplarer til enhver tid.

Finnes på de mest utrolige steder

Man kan mer eller mindre finne et slikt spill på de utroligste steder, hvor man kanskje ikke forventer å se det engang. Alt ifra byggevarebutikker, leketøysforretninger, kiosker og jernbanestasjoner. Loppemarkeder, eller hotellobbyer. Flyplasser og togstasjoner. Nesten alle steder hvor det går an å kjøpe varer, er det mulig å finne Yatzy.

Alltid i nærheten – som regel

Det er med andre ord ingen grunn til bekymring om man ikke finner igjen spillet man kjøpte for litt siden. Eller om man mangler en terning eller to. Som regler holder det med en kort spasertur eller kanskje en liten kjøretur. Om ikke man bor i spesielt grisgrendte strøk vel og merke. Da må man nok ty til nettløsningen, og smøre seg med tålmodighet frem til den dukker opp i posten.